Typecursus 2Hands4Kids©

2Hands4Kids© is een typecursus (ontwikkeld door Wendy Peerlings) voor alle kinderen die gemotiveerd zijn te leren typen, maar speciaal ontwikkeld voor kinderen die extra hulp en ondersteuning nodig hebben. Bijvoorbeeld vanwege dyslexie, moeite met lezen of spelling, fijn motorische problemen of autisme.   

Bij de typemethode 2Hands4Kids© wordt volop rekening gehouden met de verschillende manieren waarop kinderen informatie het beste tot zich nemen. Veel leerstijlen zijn in deze methode verwerkt: Visueel, auditief, tactiel, proprioceptief, geheugen, redeneervermogen, voorstellingsvermogen.

Op een speelse en gevarieerde manier worden deze leerstijlen ingezet bij het koppelen van de letters aan de juiste vingers. Het automatiseren staat hierbij centraal, zonder harde streefcijfers m.b.t. tempo voorop te stellen. En met begeleiding op maat wordt de aanpak individueel gemaakt.

Op deze manier wordt blind leren typen voor alle kinderen (groep 6, 7 en 8) haalbaar en door de gevarieerde inhoud en aanpak een feestje!

Er gaat regelmatig een nieuwe cursus 2Hands4Kids© bij THERMIEK van start. Afhankelijk van de aanmeldingen op dinsdag, woensdag- of donderdagmiddag.

Kosten: € 400,- voor 10 lessen in een groepje van twee kinderen inclusief materiaal (eigen laptop meebrengen). Voor aanbieding individueel geldt een ander tarief.

Meer informatie of aanmelden via:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.thermiek.eu  (contact)    
06-20887491

THERMIEK

Julianastraat 8
1165 GV Halfweg

helmaboing@thermiek.eu
06-20887491 

Bekijk de Privacyverklaring